Támogatók

…akik nélkül nehezebben jöhetett volna létre mindez

Csesznek Községi Önkormányzat

Nagy-nagy szeretettel várjuk községünkbe, s örömünkre szolgál, ha megismeri településünket, kistérségünket és a Bakony környező vadregényes turistaútjait!

Tovább a támogató oldalára

Szépalma Hotel és Ménesbirtok

(Porva-Szépalmapuszta)

Hazánk talán legeldugottabb szállodája, amelyet megtalálni mégis könnyebb, mint néhány nap után magunk mögött hagyni. Már az első látogatás alkalmával úgy érezzük, mintha haza érkeztünk volna ide. Nyugalom és szerető gondoskodás fogad itt bennünket sok ezer hektár erdő biztonságot jelentő védelmében. És persze sok minden más is…

Tovább a támogató oldalára

Mofém Kft.

A Teka Magyarország 2015-ben ünnepli fennállásának 115 éves jubileumát. Az 1900-ban az egykori Osztrák-Magyar Monarchia
területén  alapított  vállalkozás  azok  közé  a  cégek  közé  tartozik, ahol a gyártás és termékfejlesztés kultúrája a kezdetektől fogva
áthatotta annak működését.

Tovább a támogató oldalára

Graboplan Kft. (Győr)

Cégünk a Graboplan Sátorgyártó és Műszaki konfekció Kft. jogelődjén keresztül immár 1969 óta foglalkozik sátorgyártással és ponyva konfekcionálással. Szakképzett munkatársaink tapasztalata és a modern géppark ötvözete biztos helyet jelent a világ ponyvagyártási élvonalában.

Tovább a támogató oldalára
Kiemelt média támogatónk a csesznek.info

Várvölgy Vendéglő (Csesznek)

Éttermünk Csesznek központi helyén, a Vár utca 38. alatt várja kedves vendégeinket! Hamisítatlan bakonyi ízek, vegetáriánusoknak és húsimádóknak egyaránt! Csapolt sörrel, frissítőkkel és házi szörpökkel öblítheti le az út porát!

Tovább a támogató oldalára

Vinye Büfé (Vinye)

Mi igyekszünk mindenkire figyelni! Gyermekeknek játszóteret építettünk, a szülőket árnyékos beülők és egy virágos terasz várja. A kutyusoknak nyáron vizet adunk, a gazdiknak hideg sört, télen duruzsol a cserépkályha, és vendégeinket illatos forralt borral kényeztetjük! Jöjjön el, legyen a vendégünk!

Tovább a támogató oldalára

Várkert Vegyesbolt (Csesznek)

Üzletházunkban, két üzletben várjuk kedves vásárlóinkat a vegyesboltban, a sörözőben. Vegyesboltunkban kapható friss pékáru, tejtermékek, felvágottak, üdítőitalok, ásványvizek, sörök, borok, szeszesitalok, barkácsoláshoz szegek, csavarok stb.

Tovább a támogató oldalára

SzuperINFO (Csorna)

Magyarország piacvezető ingyenes terjesztésű hetilaphálózata 1989-ben jött létre, és máig egyedülálló módon, egyetlenként képes hazánk lefedésére.

Tovább a támogató oldalára

infoGyőr.hu (Győr)

Az infogyor.hu weboldal az ‘InfoVáros’ nemzetközi internetes portálrendszer és franchise rendszer tagjaként működő hírportál, amely a régió híreit, eseményeit, szolgáltatásait fogja össze.

Tovább a támogató oldalára

EOSZÉN Kft.

Cégünk 2012 áprilisában alakult a Bakonyoszlop térségében fellelhető sekélymélységű szénkészlet kitermelése céljából. Bányászati múltúnk egészen a 80-as évek elejéig nyúlik vissza, mikortól is munkatársaink a Bakony északi előterében található bauxit vagyon kitermelésében vettek részt.

Tovább a támogató oldalára

Sétafika Túraportál

Magyarország legnagyobb ingyenesen szerveződő túráit összegyűjtő portál! Túravezetőink az ország minden pontjára szerveznek utakat, köztük a Bakony méltán híres tájaira is.

Tovább a támogató oldalára

Szent László Kalandpark (Bakonyszentlászló-Vinye)

Három hektáron elterülő park, hat akadálypálya, mászófal, tűzrakóhelyek, 20 funkciós rönkvár, játszótér biztosítja, hogy minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb, egészséges és tartalmas szabadidő-eltöltési lehetőséget.

Tovább a támogató oldalára

Sobri Jóska Élménypark (Kislőd)

Kaland, élmény a Bakonyban: drótkötélcsúszda, vízicsúszdák. Csapatépítés, szállás. Kihívás és adrenalin kicsiknek, nagyoknak egyaránt!

Tovább a támogató oldalára

Jóbarát Vendégház
(Csesznek)

 Csesznek, Vár út 69. 0,2 km
Tel: +36 30 3128836
e-mail: jobaratvendeghaz@gmail.com

Zörög Porta/Macondo Textil

A Macondo Textil és a Zörög Porta 17.000,- Ft értékben felajánl egy Macondo textil ajándékcsomagot – kézzel festett textilekkel.
A csomag tartalma: 1 db sál, 1 db asztali futó és 1 db díszpárna.

A Macondo textil Szőnyegi Zsófi által 2015 -ben alapított márka, melyben minden egyes textil külön megkomponálva, lassan megérlelt folyamat eredményeként jön létre, ezáltal minden darab egyedi és megismételhetetlen.

Tovább a támogató oldalára

Baglyas-hegyi Tenyészet

A Baglyas-hegyi Tenyészet 2013 alakult a méltán népszerű őshonos kutyafajta, a komondor kapcsán. Az alapítás évében kezdtünk el foglalkozni az egyetlen őshonos nyúlfajtánkkal, a Magyar Óriás nyúllal, kezdetekben csak hobbi szinten. Napjainkban a Magyar Óriás nyúl áll a tenyészetünk központjában, kiállításokra, fajtanépszerűsítő bemutatókra járunk, hogy minél többen megismerhessék a Magyar Óriás nyulat, nemzeti kincsünket. Tenyészetünk kreatív játszóházzal is igyekszik közelebb hozni a háztáji állattartást (középpontban természetesen a nyúllal) mind a kisebbek, mind pedig a nagyobbak részére!

Tovább a támogató oldalára

Bakony-Gyöngye Vendégház (Bakonyszentkirály)

Szeretettel várjuk, legyen a vendégünk családi házunk tetőterében kialakított tágas, külön bejáratú, vagy a házunk mögött újonnan felépített kisebb apartmanunkban. Igényes, családias környezetben, a természet lágy ölén, Csesznek közvetlen szomszédságában garantált kikapcsolódásban lesz részük.

Tovább a támogató oldalára

Dévényi Vendégház (Csesznek)

Vendégházunkban két apartmant alakítottunk ki kényelmesen, 10 férőhellyel. A bejáratok előtt nagy fedett terasz szolgálja pihenésüket. Nagyobb létszám esetén, az udvaron sátorozni is lehet. A gondtalan pihenést biztosítja a csendes, tiszta levegő, füves udvar, fajáték, hinta kialakítása.

Tovább a támogató oldalára

Erzsébet Vendégház (Csesznek)

Kényelmes összkomfortos szobákkal, fínom ételekkel, wellness szolgáltatásokkal, szabadidös és programajánlatokkal várjuk kedves vendégeinket. Nálunk a szabad ég alatt, a ropogó tűz mellett fűthető dézsában élvezhetik fürdőzés örömét.

Tovább a támogató oldalára

Kisbükk Major (Csesznek)

A Kisbükk Major egy turistaszálló és kemping. Kedves Vendégeink itt remekül érezhetik magukat, akár aktív programra vágynak, akár egy kis pihenésre. Rengeteg programlehetőséget nyújt a környék és azon dolgozunk, hogy aki eljön hozzánk az megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódást.

Tovább a támogató oldalára

Hilda Vendégház (Bakonyszentkirály)

A ház összkomfortos, külön bejáratú emeleti vendégházunkba (2 szobás (4 ágy/szoba) 1 nappali, ebédlő, konyha, 1 fürdőszoba, füves kert) várjuk szeretettel kedves pihenni, túrázni vágyó vendégeinket. Kábel tv, pihenőkert, szabadban való főzési-sütési lehetőség. Parkolási zárt udvarban, kérésre, előre megbeszélve étkezést biztosítunk.

Tovább a támogató oldalára

Kőpince Fogadó és Vendégház (Vinye)

A Bakony festői lankái közt, a Kőpince-forrás közelében, Bakonyszentlászló-Vinyén várja kikapcsolódni vágyó vendégeit a Kőpince Vendégház.

Vendégházunk 4db franciaágyas és 4db 4 ágyas szobával nagyobb baráti és családi összejövetelek kitűnő helyszíne lehet.

Tovább a támogató oldalára

Korona Vendéglő (Veszprémvarsány)

Az étterem étel és ital kínálata a magyar gasztronómia jegyeit őrzi, házias ételekkel, fűszeres specialitásokkal, a Pannonhalmi borvidék boraival és pálinkájával szolgál vendégeinek. 120 fős különtermünkben vállalunk családi- és baráti összejövetelek, esküvőket, csoportos étkezéseket, bemutatókat, konferenciákat, bálokat.

Tovább a támogató oldalára

Echo Étterem (Tihany)

Echo a Balaton felett, egy felejthetetlen gasztronómiai és szemet gyönyörködtető vizuális élmény!

Tovább a támogató oldalára

Kőpince Fogadó (Vinye)

Lucifer pecsenyéje, avagy falatozás az erdő szélén!

Tovább a támogató oldalára

Gulyás Udvar Étterem és Pinceborozó (Tihany)

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket Tihany szívében a főtéren, a Posta mögött található Gulyás Udvar Étteremben és a mellette lévő, 1800-ban épült Pinceborozóban.

Tovább a támogató oldalára

Bakonyszentkirály Községi Önkormányzat

Bakonyszentkirály és környéke igazi pannon táj.

Tovább a támogató oldalára

Bakonyoszlop Községi Önkormányzat

Kérjük, látogasson el hozzánk, mindenkit nagy örömmel fogadunk!

A szép környezeti adottságokkal bíró település érdemes arra, ha csak egy látogatás erejéig is, megtekintse az, akinek fontos a szép, tiszta, egészséges környezet. A természet szépségei valósággal rabul ejtik itt az embert.

Tovább a támogató oldalára

Vár-lak vendégház (Csesznek)

A Vár-Lak Vendégház állatbarát szállást kínál Cseszneken. A helyszíni magánparkolót a vendégek díjmentesen használhatják. A szobákhoz közös fürdőszoba tartozik.

Tovább a támogató oldalára

Alsópere Park Szálló (Alsópere)

Vadregényes erdei környezetben, a Kelet-Bakony erdő borította völgyében, Alsóperében várja Önöket meghitt, baráti hangulatú szállodánk, amely lehetőséget kínál a tökéletes kikapcsolódásra és a zavartalan pihenésre.

A hat hektáros ősparkkal rendelkező hotel 14 összkomfortos szobával, 31 férőhellyel várja mind a vadászni, pihenni vagy túrázni kívánó, mind az üzleti célból érkező vendégeket.

Tovább a támogató oldalára

Major Fogadó Bt. (Réde, Lesalja major)

Lesalja major és az itt működő Major Fogadó a magas vagy az Öreg Bakony észak-nyugati lábánál, erdővel övezve, rendkívül szép természeti környezetben helyezkedik el. A 4 km-re lévő Réde Községhez tartozik. Közelről látszanak a Magas Bakony hegyei. Ez az egész hegyvidék legregényesebb, gyalogos kirándulási lehetőségekben leggazdagabb vidéke.

Tovább a támogató oldalára

Limonádé Joe nyitott udvara (Csesznek)

A tettek hangosabban szólnak, mint a szavak. Ha többet adsz, többet kapsz.

Tovább a támogató oldalára

Tatabányai Alpin Sport Klub (Tatabánya)

Vonzanak a sziklafalak, a magasság, a csodás kilátás, önmagad legyőzése? Nem kell sziklamászónak lenned. A magyarországi vasalt utakon teljesen biztonságos körülmények között teheted próbára magad! Fedezd fel a függőleges birodalmat Tatabányán is!

Tovább a támogató oldalára

Magna Miklós (Bakonynána)

Bakonyból származó 2-3 évig megfelelő szakértelemmel szárított 80-100 éves tölgyfából készültek a virágdézsák. A virágdézsák több heti kézi munkával, gondossággal készülnek, kereskedelmi forgalomban nem kaphatók.

Tovább a támogató oldalára

Zöldbolt üzlet (Veszprém)

A Zöldbolt azért jött létre, hogy a hétköznapi és nem annyira hétköznapi vásárlások során alternatívát nyújtson azoknak, akik környezettudatosan akarnak élni.

Tovább a támogató oldalára

Zóna Étterem (Veszprém)

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket hétfőtől-péntekig 7.00-15.00 a Radnóti tér 2. szám alatt, az ÉDÁSZ-szal szemben. Étteremünk profilja:
– menüétkeztetés,
– a’la carte.

Éttermünkben büfé is müködik, mely házilag készített kelt tésztákkal, szendvicsekkel, süteményekkel várja vendégeit.

Tovább a támogató oldalára

Horváth Pékség

Üzleteink:
Zirc, Petőfi S. u. 2.
Zirc, Rákóczi tér 15.

Várjuk minden Kedves Vásárlónkat!

Tovább a támogató oldalára

Bakony Szíve Turisztikai Szövetség

“…a turistaságban nem a sok-sok kilométer a fontos.
Aki kilométerek után számolja a jó turistát, az nyugodtan számolhatja a szavak száma után a jó cikket vagy a jó novellát is.”

Tovább a támogató oldalára

Vock Kerékpár (Gic)

Minőségi használt kerékpárok A-tól Z-ig, kicsiknek, nagyoknak, túrázóknak, profiknak.
MTB, országúti, trekking, városi, gyerek kerékpárok nagy választékban.

Új és használt alkatrészek!
Teljes körű szervíz!

Tovább a támogató oldalára

Bakony Hotel (Bakonybél)

A Bakony Hotel*** klasszikus hegyvidéki szálloda az erdők övezte, történelmi Bakonybélen. A Gerence-patak szegélyezte 4 hektáros parkban hatalmas fenyők és medvehagyma ligetek veszik körül a kétszintes épületet. A kivételesen tiszta levegőjű település tömegközlekedéssel is könnyedén elérhető, így már az 1900-as években is kedvelt kiránduló és pihenőhely volt.

Tovább a támogató oldalára

Rédei Kertimag Vetőmagkereskedelmi Zrt. (Réde, Lesalja major)

Az egészséges táplálkozás, önellátás, valamint a vegyszermentes környezetkímélő termesztés lehetősége. Az utóbbi időben előtérbe került az élelmiszerekben, zöldségekben jelen lévő vegyszermaradványok egészségkárosító hatása. Számos élelmiszeripari botrány is felborzolta a kedélyeket. A növények génkezelésével kapcsolatos aggodalmak is bekerültek a köztudatba. Mindezek elkerülhetőek, ha saját magunk termeljük meg a zöldségféléket.

Tovább a támogató oldalára

Festékház/Németh és társa Kft. (Zirc)

Másfél évtizedes tapasztalatunkkal igyekszünk, hogy vásárlóinkat pontos, mindenre kiterjedő szaktanáccsal lássuk el.

Közvetlen kapcsolatban vagyunk a magyarországi piacon jelenlévő festékgyártókkal, ezáltal gyorsan és hatékonyan tudunk reagálni ügyfeleink kérésére, elvárásaira.

Tovább a támogató oldalára

Planka Plast Kft. (Nemesvámos)

A gyakorlati tapasztalatokat, a korszerű számítógépes tervezői rendszerek gyors és kellő ismeretét ötvözve, kívánunk olyan szerszámokat tervezni, melyeknél szem előtt tartjuk a gazdaságos gyárthatóságot, illetve a majdani biztos és biztonságos üzemeltetést. Megrendelőink igényeit minél szélesebb körben kívánjuk kiszolgálni, ezért komplett szerszámok, illetve alkatrészek gyártását is vállaljuk partnereinkkel együttműködésben.

Tovább a támogató oldalára

Támogató magánszemélyek, egyesületek, kisvállalatok:

Bittman József ( Csesznek)
Csesznek és Környéke Egyesület (Csesznek)
Csetényi Pálinka (Csetény)
Diána Cukrászda
Gyursánszki és Társa Kft. ( Csesznek)
Ihász Ferenc ( Bakonyoszlop)
Király István ( Csesznek)
Kirmer Attila ( Csesznek)
Kissné Csillag Friderika (Csesznek)
Kovács Dávid ( Csesznek)
Máj János ( Zirc)
Oktán Kft. ( Veszprémvarsány – Varga Zoltán)
Palló és Deszka Kft. Tálos Tamás (Mór)
Palotai József ( Zirc)
Reőthy Gábor (Csesznek)
Szalay Attila ( Zirc)
Töreki Ottó ( Bakonyszentkirály)
Triebl Antal ( Csesznek)
Udvari Rudolf (Zirc)
Varga Tamás ( Csesznek)
Vámhegy Egyesület ( Csesznek)
Wolf Pékség ( Bakonyoszlop)

Regisztrálj a következő No Motorra még ma!

Kedvezményes előnevezési lehetőség 2018. május 14. éjfélig.

Online Nevezés