Étkező és italozó helyek

…hol megtöltheted éhes gyomrod, hol élvezheted az ízeket…

A Főtéri sátrak

A Csesznek No Motor központi helyszínén a Főtéren megtalálod a rétessütő és a sörös/üdítős sátrakat, átellenben, a Falumúzeum udvarán a pecsenyesütő sátrat. Az ételekért a nevezéshez kapott piculákkal tudsz fizetni, és ha nem elég a picula, vásárolhatsz még a nevezési sátornál. Gyomor nem maradhat üresen!

 Ha a Főtéren nem találtál kedvedre valót, tekintsd meg mindazon közeli helyeket, ahol túra előtt-után (közben) falhatsz, ahol a hamisítatlan bakonyi ízek várnak!

Várvölgy Vendéglő

Éttermünk Csesznek központi helyén, a Vár utca 38. alatt várja kedves vendégeinket! Hamisítatlan bakonyi ízek, vegetáriánusoknak és húsimádóknak egyaránt! Csapolt sörrel, frissítőkkel és házi szörpökkel öblítheti le az út porát!

Tovább az étkező hely oldalára

Cservák-Ház

Vendégházunk a Cservák-ház a Bakony egyik legszebb településén, Cseszneken várja Önt, közvetlenül a Cseszneki Vár tövében.A környéken egyedülállóan széles szolgáltatásokat biztosítunk minden kedves vendégünknek, legyen szó nyugtató wellness hétvégéről, egy meghitt esti vacsoráról, vagy aktívan eltöltött családi pihenésről.

Tovább az étkező hely oldalára