…akik nélkül nehezebben jöhetett volna létre mindez

Csesznek Községi Önkormányzat

Nagy-nagy szeretettel várjuk községünkbe, s örömünkre szolgál, ha megismeri településünket, kistérségünket és a Bakony környező vadregényes turistaútjait!

Tovább a támogató oldalára

Graboplan Kft. (Győr)

Cégünk a Graboplan Sátorgyártó és Műszaki konfekció Kft. jogelődjén keresztül immár 1969 óta foglalkozik sátorgyártással és ponyva konfekcionálással. Szakképzett munkatársaink tapasztalata és a modern géppark ötvözete biztos helyet jelent a világ ponyvagyártási élvonalában.

Tovább a támogató oldalára

WindWorks

Jó szelet!

Sail now, work later – the wind works!
Vitorlázz most, dolgozz később – m
ost a szél dolgozik helyetted!

Vitorlás oktatás,
vitorlás bérlés,
vitorlás élmények

Tovább a támogató oldalára

Szépalma Hotel és Ménesbirtok

(Porva-Szépalmapuszta)

Hazánk talán legeldugottabb szállodája, amelyet megtalálni mégis könnyebb, mint néhány nap után magunk mögött hagyni. Már az első látogatás alkalmával úgy érezzük, mintha haza érkeztünk volna ide. Nyugalom és szerető gondoskodás fogad itt bennünket sok ezer hektár erdő biztonságot jelentő védelmében. És persze sok minden más is…

Tovább a támogató oldalára
Kiemelt média támogatónk a csesznek.info

Várvölgy Vendéglő (Csesznek)

Éttermünk Csesznek központi helyén, a Vár utca 38. alatt várja kedves vendégeinket! Hamisítatlan bakonyi ízek, vegetáriánusoknak és húsimádóknak egyaránt! Csapolt sörrel, frissítőkkel és házi szörpökkel öblítheti le az út porát!

Tovább a támogató oldalára

Vinye Büfé (Vinye)

Mi igyekszünk mindenkire figyelni! Gyermekeknek játszóteret építettünk, a szülőket árnyékos beülők és egy virágos terasz várja. A kutyusoknak nyáron vizet adunk, a gazdiknak hideg sört, télen duruzsol a cserépkályha, és vendégeinket illatos forralt borral kényeztetjük! Jöjjön el, legyen a vendégünk!

Tovább a támogató oldalára

Várkert Vegyesbolt (Csesznek)

Üzletházunkban, két üzletben várjuk kedves vásárlóinkat a vegyesboltban, a sörözőben. Vegyesboltunkban kapható friss pékáru, tejtermékek, felvágottak, üdítőitalok, ásványvizek, sörök, borok, szeszesitalok, barkácsoláshoz szegek, csavarok stb.

Tovább a támogató oldalára

SzuperINFO (Csorna)

Magyarország piacvezető ingyenes terjesztésű hetilaphálózata 1989-ben jött létre, és máig egyedülálló módon, egyetlenként képes hazánk lefedésére.

Tovább a támogató oldalára

infoGyőr.hu (Győr)

Az infogyor.hu weboldal az ‘InfoVáros’ nemzetközi internetes portálrendszer és franchise rendszer tagjaként működő hírportál, amely a régió híreit, eseményeit, szolgáltatásait fogja össze.

Tovább a támogató oldalára

EOSZÉN Kft.

Cégünk 2012 áprilisában alakult a Bakonyoszlop térségében fellelhető sekélymélységű szénkészlet kitermelése céljából. Bányászati múltúnk egészen a 80-as évek elejéig nyúlik vissza, mikortól is munkatársaink a Bakony északi előterében található bauxit vagyon kitermelésében vettek részt.

Tovább a támogató oldalára

Szent László Kalandpark (Bakonyszentlászló-Vinye)

Három hektáron elterülő park, hat akadálypálya, mászófal, tűzrakóhelyek, 20 funkciós rönkvár, játszótér biztosítja, hogy minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb, egészséges és tartalmas szabadidő-eltöltési lehetőséget.

Tovább a támogató oldalára

Baglyas-hegyi Tenyészet

A Baglyas-hegyi Tenyészet 2013 alakult a méltán népszerű őshonos kutyafajta, a komondor kapcsán. Az alapítás évében kezdtünk el foglalkozni az egyetlen őshonos nyúlfajtánkkal, a Magyar Óriás nyúllal, kezdetekben csak hobbi szinten. Napjainkban a Magyar Óriás nyúl áll a tenyészetünk központjában, kiállításokra, fajtanépszerűsítő bemutatókra járunk, hogy minél többen megismerhessék a Magyar Óriás nyulat, nemzeti kincsünket. Tenyészetünk kreatív játszóházzal is igyekszik közelebb hozni a háztáji állattartást (középpontban természetesen a nyúllal) mind a kisebbek, mind pedig a nagyobbak részére!

Tovább a támogató oldalára

Jóbarát Vendégház
(Csesznek)

 Csesznek, Vár út 69. 0,2 km
Tel: +36 30 3128836
e-mail: jobaratvendeghaz@gmail.com

Zörög Porta/Macondo Textil

A Macondo Textil és a Zörög Porta 17.000,- Ft értékben felajánl egy Macondo textil ajándékcsomagot – kézzel festett textilekkel.
A csomag tartalma: 1 db sál, 1 db asztali futó és 1 db díszpárna.

A Macondo textil Szőnyegi Zsófi által 2015 -ben alapított márka, melyben minden egyes textil külön megkomponálva, lassan megérlelt folyamat eredményeként jön létre, ezáltal minden darab egyedi és megismételhetetlen.

Tovább a támogató oldalára

Vár-lak vendégház (Csesznek)

A Vár-Lak Vendégház állatbarát szállást kínál Cseszneken. A helyszíni magánparkolót a vendégek díjmentesen használhatják. A szobákhoz közös fürdőszoba tartozik.

Tovább a támogató oldalára

Bakony-Gyöngye Vendégház (Bakonyszentkirály)

Szeretettel várjuk, legyen a vendégünk családi házunk tetőterében kialakított tágas, külön bejáratú, vagy a házunk mögött újonnan felépített kisebb apartmanunkban. Igényes, családias környezetben, a természet lágy ölén, Csesznek közvetlen szomszédságában garantált kikapcsolódásban lesz részük.

Tovább a támogató oldalára

Dévényi Vendégház (Csesznek)

Vendégházunkban két apartmant alakítottunk ki kényelmesen, 10 férőhellyel. A bejáratok előtt nagy fedett terasz szolgálja pihenésüket. Nagyobb létszám esetén, az udvaron sátorozni is lehet. A gondtalan pihenést biztosítja a csendes, tiszta levegő, füves udvar, fajáték, hinta kialakítása.

Tovább a támogató oldalára

Erzsébet Vendégház (Csesznek)

Kényelmes összkomfortos szobákkal, fínom ételekkel, wellness szolgáltatásokkal, szabadidös és programajánlatokkal várjuk kedves vendégeinket. Nálunk a szabad ég alatt, a ropogó tűz mellett fűthető dézsában élvezhetik fürdőzés örömét.

Tovább a támogató oldalára

Kisbükk Major (Csesznek)

A Kisbükk Major egy turistaszálló és kemping. Kedves Vendégeink itt remekül érezhetik magukat, akár aktív programra vágynak, akár egy kis pihenésre. Rengeteg programlehetőséget nyújt a környék és azon dolgozunk, hogy aki eljön hozzánk az megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódást.

Tovább a támogató oldalára

Hilda Vendégház (Bakonyszentkirály)

A ház összkomfortos, külön bejáratú emeleti vendégházunkba (2 szobás (4 ágy/szoba) 1 nappali, ebédlő, konyha, 1 fürdőszoba, füves kert) várjuk szeretettel kedves pihenni, túrázni vágyó vendégeinket. Kábel tv, pihenőkert, szabadban való főzési-sütési lehetőség. Parkolási zárt udvarban, kérésre, előre megbeszélve étkezést biztosítunk.

Tovább a támogató oldalára

Kőpince Fogadó és Vendégház (Vinye)

A Bakony festői lankái közt, a Kőpince-forrás közelében, Bakonyszentlászló-Vinyén várja kikapcsolódni vágyó vendégeit a Kőpince Vendégház.

Vendégházunk 4db franciaágyas és 4db 4 ágyas szobával nagyobb baráti és családi összejövetelek kitűnő helyszíne lehet.

Tovább a támogató oldalára

Korona Vendéglő (Veszprémvarsány)

Az étterem étel és ital kínálata a magyar gasztronómia jegyeit őrzi, házias ételekkel, fűszeres specialitásokkal, a Pannonhalmi borvidék boraival és pálinkájával szolgál vendégeinek. 120 fős különtermünkben vállalunk családi- és baráti összejövetelek, esküvőket, csoportos étkezéseket, bemutatókat, konferenciákat, bálokat.

Tovább a támogató oldalára

Kőpince Fogadó (Vinye)

Lucifer pecsenyéje, avagy falatozás az erdő szélén!

Tovább a támogató oldalára

Gulyás Udvar Étterem és Pinceborozó (Tihany)

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket Tihany szívében a főtéren, a Posta mögött található Gulyás Udvar Étteremben és a mellette lévő, 1800-ban épült Pinceborozóban.

Tovább a támogató oldalára

Bakonyszentkirály Községi Önkormányzat

Bakonyszentkirály és környéke igazi pannon táj.

Tovább a támogató oldalára

Bakonyoszlop Községi Önkormányzat

Kérjük, látogasson el hozzánk, mindenkit nagy örömmel fogadunk!

A szép környezeti adottságokkal bíró település érdemes arra, ha csak egy látogatás erejéig is, megtekintse az, akinek fontos a szép, tiszta, egészséges környezet. A természet szépségei valósággal rabul ejtik itt az embert.

Tovább a támogató oldalára

Limonádé Joe nyitott udvara (Csesznek)

A tettek hangosabban szólnak, mint a szavak. Ha többet adsz, többet kapsz.

Tovább a támogató oldalára

Tatabányai Alpin Sport Klub (Tatabánya)

Vonzanak a sziklafalak, a magasság, a csodás kilátás, önmagad legyőzése? Nem kell sziklamászónak lenned. A magyarországi vasalt utakon teljesen biztonságos körülmények között teheted próbára magad! Fedezd fel a függőleges birodalmat Tatabányán is!

Tovább a támogató oldalára

Fix-Tár Győr

Cégünk 6 éve foglalkozik vegyi áru, illatszer, műanyag és háztartási papíráru illetve édességek forgalmazásával viszonteladók részére. Nagykerünk havi akciókkal, folyamatosan bővülő kinálattal várja vásárlóinkat!

Tovább a támogató oldalára

Festékház/Németh és társa Kft. (Zirc)

Másfél évtizedes tapasztalatunkkal igyekszünk, hogy vásárlóinkat pontos, mindenre kiterjedő szaktanáccsal lássuk el.

Közvetlen kapcsolatban vagyunk a magyarországi piacon jelenlévő festékgyártókkal, ezáltal gyorsan és hatékonyan tudunk reagálni ügyfeleink kérésére, elvárásaira.

Tovább a támogató oldalára

Támogató magánszemélyek, egyesületek, kisvállalatok:

Bittmann József és családja

B-P Fittness-Zirc

Gézaházi Lovasiskola

Hubertus Fogadó

Kapcsándi Norbert

Kirmer Attila és családja

Kissné Csillag Friderika

Kovács Dávid

Kovács Pál

Katócsbolt

R&M Fonal-lak

Reöthy Gábor

Rónaszéki Zoltán

Triebl Antal – Triebl Levente

Vámhegy Egyesület

Kedvezményes előnevezési lehetőség
2020. március 20-tól május 15. éjfélig.