Szálláshelyek (…hol szívesen látunk Téged, s álomra hajthatod fejedet…)

Bakony-Gyöngye Vendégház

Szeretettel várjuk, legyen a vendégünk családi házunk tetőterében kialakított tágas, külön bejáratú, vagy a házunk mögött újonnan felépített kisebb apartmanunkban. Igényes, családias környezetben, a természet lágy ölén, Csesznek közvetlen szomszédságában garantált kikapcsolódásban lesz részük.

Tovább a szálláshely oldalára

Ferrata Vendégház

Vendégházunk a Bakony hegység szívében, csodálatos természeti környezetben, a Cseszneki vártól párszáz méterre a Wathay utca 55-ben található.

Tovább a szálláshely oldalára

Hilda Vendégház

Bakony hegység északi részén a Cseszneki vár szomszédságában található a házunk. Zirctől 15 km-re az Aranyos-patak mentén terül el. A dombok között fekvő falut erdeifenyő, hatalmas bükk és tölgyerdők teszik vonzóvá. A ház összkomfortos, külön bejáratú emeleti vendégházunkba (2 szobás (4 ágy/szoba) 1 nappali, ebédlő, konyha, 1 fürdőszoba, füves kert) várjuk szeretettel kedves pihenni, túrázni vágyó vendégeinket. Kábelé tv-s, pihenőkerttel, szabadba való főzési sütési lehetőséggel is rendelkezünk. Parkolási lehetőség zárt udvar, kérésre előre megbeszélve étkezést biztosítunk.

Tovább a szálláshely oldalára

Aranyos-patak vendégház

Aktív pihenés az Aranyos – patak vendégházban!
Borkóstolás, lovaglás, ősmagyar íjászat, lovaskocsikázás!

Tovább a szálláshely oldalára

Dévényi Vendégház

Vendégházunkban két apartmant alakítottunk ki kényelmesen, 10 férőhellyel. A bejáratok előtt nagy fedett terasz szolgálja pihenésüket. Nagyobb létszám esetén, az udvaron sátorozni is lehet. A gondtalan pihenést biztosítja a csendes, tiszta levegő, füves udvar, fajáték, hinta kialakítása.

Tovább a szálláshely oldalára

Cservák-Ház

Vendégházunk a Cservák-ház a Bakony egyik legszebb településén, Cseszneken várja Önt, közvetlenül a Cseszneki Vár tövében.A környéken egyedülállóan széles szolgáltatásokat biztosítunk minden kedves vendégünknek, legyen szó nyugtató wellness hétvégéről, egy meghitt esti vacsoráról, vagy aktívan eltöltött családi pihenésről.

Tovább a szálláshely oldalára

Erdő Szíve Vendégház

Családi nyaralás barátokkal egy hétig, vagy akár csak egy hétvégére? Céges rendezvények, csapatépítő programok? Ha egy nagyobb társaságnak egy különleges, háborítatlan, de mégis elérhető árú szállást keres, kérjük, olvasson tovább, jó helyen jár.

Tovább a szálláshely oldalára